Snart är det jul =)


Gomorron på er! Hoppas ni har sovit gott. Det har i alla fall jag gjort. Somnade jättetidigt igår.

Skrev häromdagen om det där med att äta tonfisk på burk, och att jag tyckte det var konstigt att man fick göra det, men att man inte får äta vanlig tonfisk. Det hela slutade i alla fall med att jag inte vågade äta den där tonfisksalladen jag pratade om. Jag kanske är alldeles för löjlig men jag mår bättre av att låta bli, även om det nu är tillåtet att äta just tonfisk på burk..... Nog om detta =)

Längtar jättemycket till jul nu. Brukar, som sagt inte göra det, men det känns annorlunda i år. Dessutom fyller Fredrik 30 år veckan innan, så det händer en del i just december. Hur brukar ni fira er jul???





Kommentarer
Postat av: Josefine

jag längtar också till jul faktiskt ! :) vi ska dock åka utomlands och kommer hem den 23:e så vi kommer lagom till julen ;) blir nog att fira hemma hos Jonas föräldrar här i Göteborg detta året :)

2010-10-28 @ 13:32:43
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Frida

Jag har funderat precis som du över de där me tonfisk på burk åså.. Jag har oxå låtit bli att äta de haha.. Kanske är löjligt, men som du säger så mår man bättre själv å de e ju huvesaken :)



Jag längtar konstigt nog mycket mer till denna julen oxå.. fast borde ju va nästa jul ja längar till mer tycker jag, e ju då lill knodden kommer vara med.. men känns ändå som de kommer bli mysigt i år oxå ! :)

2010-10-28 @ 17:53:36
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0