Trött


Känner att tröttheten har tagit över mig på sistone. Men det kanske är så det ska vara nu på slutet, även om det inte känns som slutet för mig. Känns som om det är en evighet kvar. På måndag är det i alla fall dags för första föräldrautbildningen. Jag vet redan nu att jag har en gammal klasskompis från grundskoletiden som är med i samma föräldragrupp. Ska blir roligt! Sen får vi se hur givande dessa träffar är, men jag känner att jag inte kan så mycket om allt det som komma skall så det kan säkert vara nyttigt för mig. Egentligen ska man väl läsa på en massa om förlossning och så vidare men känner jag mig själv rätt så kanske det gör mer skada än nytta. Självklart vill jag ändå veta vad som väntar mig.

Har kommit på att detta med bloggvärlden faktiskt är ganska fantastiskt. Man kommer i kontakt med personer som man inte skulle "lära känna annars". Jag gillar det. Har speciellt fastnat för några bloggar. =)

Idag ska vi ha kalas för mamma som fyller år imorgon, och imorgon får vi nog ägna oss åt att flyttstäda. Herregud. Om två veckor bor jag inte här längre. Känns skumt. Efter flytten kan man äntligen börja bjuda hem folk igen, Jenny och Magnus samt Frida och Daniel står först på tur att få en inbjudan!

Kram på er!


Ullared


Det var ett tag sen jag skrev nu
. Jag är väl en periodare när det gäller detta. Egentligen vill jag lägga mer fokus på bloggen men ibland blir det så att jag istället väljer att inte blogga. kanske för att jag grubblar så mycket och inte alltid vill skriva till hela världen vad jag grubblar på.

Igår var jag i alla fall på mitt livs första tripp till Ullared. Nästan inget folk alls. Kom dit vid halv elva ungefär och åkte nog därifrån vid halv två. Fick med mig en hel del saker, både till bebisen och till den kommande flytten. Jag åker gärna dit igen. Hittade dock inte så mycket bebiskläder men mycket annat gulligt. Ska fota allt sen men just nu ligger allt i påsar hemma hos mamma och pappa, där vi tänkte förvara allting tills vi flyttar. Många gravidmagar var det i alla fall som vaggade runt där =)

Nu ska vi snart åka iväg och titta på en ny bil. Behövs en kombi nu!!!

RSS 2.0