Lång dag igår....


Igår var det en långdag på jobbet. Var där i tolv timmar nästan. Kom hem vid halv åtta och var då så trött så jag knappt visste vad jag hette. Men det är bara APT en gång i månaden, och tur är väl det. Därav den dåliga uppdateringen igår i alla fall. Ska bättra mig nu i helgen.

Imorgon ska vi in till Borås och kolla runt i lite affärer. Kände faktiskt igår att knapparna i mina jeans inte riktigt ville gå igen lika lätt som de brukar göra. Så det kanske inte dröjer många veckor till innan jag måste lägga dem åt sidan ett tag. Men det gör jag så gärna så. Vad ska ni göra i helgen?

Tror nog att vi har bestämt oss gällande bord nu, och det får nog bli det i ek. När vi i framtiden flyttar till hus ska jag i alla fall ha ett vitt bord som matsalsbord. Där är jag oresonlig. Mycket nytt är det som måste köpas inför kommande flytt. Herregud, men roligt är det. Har i alla fall fått min vilja igenom när det gäller tapeter och färg på väggarna..... allt kommer att vara vitt =)


Kommentarer
Postat av: Frida

Hej va kul att du hittade till mitt krypin!:) Gravid är jag minsann, du med ser jag! Och du är färdig lärare, vilket sammanträffande :)

Tack så mkt, ja folk tror att det är två därinne men det är det inte. Den exploderar nog för dig med all säkerhet snart också :)

Ja idag har vi haft en riktigt trevlig dag, ultraljud idag :D:D

Hoppas din också varit bra!

2010-10-29 @ 16:28:22
URL: http://www.fridawesterberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0