"Jag hade pippi på senap"


Nä, alltså jag har inte "pippi" på senap. Jag avskyr senap, och gjorde det innan jag blev gravid också. Ligger just nu och läser den där tidningen jag skrev om i förra inlägget. Läsarna har fått skriva in och berätta om sina cravings. Ganska så kul läsning faktiskt.


I början av min graviditet hade jag "pippi" på nektariner. Stenhårda och kalla nektariner skulle det vara, annars gick det inte att äta. När jag läser alla insändare i tidningen inser jag att jag inte är ensam om att bli beroende av nektariner. Ni som läser och som är eller har varit gravida, hade ni/har ni några särskilda cravings??


Kommentarer
Postat av: Hanna Z

Aha, då är det nog bara att den inte finns här på vårt lilla Ica. Ska kika efter den imorgon när jag ska in till stan. Även om det känns som om det står samma saker i alla gravid-tidningar måste jag köpa ändå såfort det kommer nya:)



Jag har faktiskt inte haft några cravings. Jag har bara väntat på att det ska dyka upp nåt konstigt, typ varmkorv med kolasås, haha. Men nope.

2010-10-26 @ 19:06:53
URL: http://hannaz.se
Postat av: Johanna - mamma till Leia

sv: åh, tack så mke! det är så kul att höra :D

2010-10-26 @ 19:35:23
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Jennyn

Haha jag åt ett kg nektariner varje dag.. o de skulle vara hårda och kalla annars spydde jag.. det va det enda jag fick i mig i några veckor..

2010-10-26 @ 20:20:46
URL: http://www.nynnyn.bloggplatsen.se
Postat av: Therese

Än så länge har jag inte haft några cravings men mer saker jag varit sugen på. Som nu är jag inne i en satsumas och morotsperiod :) Tidigare var det bara en massa sötsaker som skulle ner, haha. Det visade sig på gravidkilona också. När är du beräknad?

2010-10-26 @ 20:33:27
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Frida

Jaa =) Såg i något inlägg hos dej att du va i dom trakerna oxå :) Kul =)



Just nu bor jag vid knalleland, vet inte riktigt vilken stadsdel de tillhör hehe. Är iaf inte alideberg som många verkar tro.. så säger oftast bara knalleland :P

Du då? :)

2010-10-26 @ 22:51:43
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0