Inte mycket, men lite....


I natt vaknade jag och var så grymt sugen på scones. Nä, jag gick inte upp och bakade men ska nog se till att göra det senare idag. Sen var det massa sprattel i magen som höll mig vaken, men jag tycker bara att det är så underbart mysigt så jag ligger gärna där och känner sparkar istället för att sova..... Har alltid sån hemsk nästäppa på natten, är det vanligt att man som gravid bara känner av det på natten???

Jag har inte varit lika duktig
som alla er andra på att köpa bebiskläder och sånt, men ni ska veta att det drar i hela kroppen på mig. Jag har liksom så svårt att ta in vad det är som håller på att hända, kan inte fatta att det är sant. Därför har jag inte heller vågat börja handla något innan alldeles nyligen.

Igår var jag även inne och köpte nya kläder till mig själv. Välbehövligt. Jag som alltid brukar köpa galet mycket kläder har knappt köpt något i höst. Men när jag knappt fick plats i byxorna längre så kände jag att det kanske var dags.....

Detta har jag köpt till Liten hittills.....









Kommentarer
Postat av: teddy

Ohhh jag känner exakt likadant. Tycker inte alls att veckorna går något fort just nu. Kanske beror det på att man går hemma och väntar.

Nästäppa och svårt att andas kommer vanligtvis när man ligger ner. Beror på alla organ som pressas samman.

Visst är sparkarna mysigt :)

kram kram

2010-10-31 @ 10:23:16
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Jessica ♥ Gravid

SV: Tack så mkt :)



Verkligen jättesöta kläder!

Det med nästäppa, det brukar också bli värre för mig om nätterna så det är nog väldigt vanligt :)

2010-10-31 @ 12:22:26
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Postat av: Tina 21 år - gravid vecka 25

Den där cutie var ju hur söt som helst :) De andra var också jättesöta! Du har ju en stund kvar - men jag råder dig att köpa liiiite lite kläder då och då, och inte panikhandla MASSOR de sista veckorna. Så försök handla det du behöver redan nu, lite i taget :) Då märks det inte lika mycket i plånboken!

2010-11-01 @ 07:24:34
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0