Drömmar


Hemskt vad man drömmer om natten, eller i alla fall jag. Drömmer som aldrig förr, men det hör väl till har jag hört. Fredrik börjar nog bli lite trött på mig när jag väcker honom emellanåt och frågar om det jag drömt är sant eller inte. Han har nog världens största tålamod Fredrik, och det är ju tur!

Idag är det kallt ute så det blir full utrustning som åker på under arbetstid. Jag gillar fortfarande inte halkan alls, och framför allt inte när jag vet att Fredrik ska ut och köra. Har blivit extra känslig för det där sen jag blev gravid. Ser mycket fram emot helgerna när man får vara tillsammans hela tiden. På fredag ska Fredrik dock iväg och träffa några killkompisar så jag ska antingen ligga hemma i soffan eller åka till mamma och pappa. Synd att du jobbar Jenny! 

Idrott står på schemat, vi ska bland annat köra plåsterjage och banankull. Vilka lekar man än hittar på så tycker barnen att det är roligt. Tacksam ålder det där.



Kommentarer
Postat av: fian- gravid i v32

Hittade din blogg via en annan, lämnar ett litet fotspår ;)

Håller med dej om drömmarna, har drömt massa konstigt på sista tiden!!!



/sofie



2010-11-17 @ 11:51:29
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: fian- gravid i v32

Va kul :D kommer fortsätta kika in på din :)

Ha en fin onsdagskväll! Här ska det drickas lite glögg, mums!

2010-11-17 @ 18:58:36
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: AnnaMalin

Sv: Kul att du tycker det! Självklart - det är bara att göra liknande, jag "härmade" också :-) Det är kul när sådant sprider sig i bloggarna tycker jag!



Ha en bra kväll! Kram

2010-11-17 @ 19:21:32
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0