På väg att bli sjuk


Lagom till Fredriks födelsedag är det dags för mig att bli sjuk. Fort har det gått också, helt plötsligt känns det som om man har en kaktus i halsen. Jag kan knappt svälja. Men det hinner jag inte. Imorgon ska de inhandlas lite mat inför kalaset plus att jag har massa saker att baka innan det är dags. Dessutom har jag årets sista APT på tisdag och slutar därför inte innan klockan sju på kvällen så den dagen hinner man inte med särskilt mycket.

Idag har jag i alla fall hunnit med att göra pepparkaksdeg som ny står i kylen och är färdiga att gräddas imorgon. Dessutom så har jag gjort havrekakor med chokladkräm. Ska även hinna med att göra saffranskaka, rågsiktslimpor och kanelbullar. Vi ska göra julgodis också. Jag tror inte att jag hinner allt. Men vad gör det om hundra år.

Liten lever rövare i magen och det är helt underbart. Sparkar varvas med buffar som får mig att tro att han/hon gör kullerbyttor inne i min mage.... =)


Kommentarer
Postat av: Frida

De kommer ;D hehe..

Ska försöka lägga upp de mesta imon..

La upp de som köptes till sängen precis iaf :)

2010-12-11 @ 23:39:48
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: MANDYS-GRAVID BF 24/2

Tack så mycket :) ja v 30 har verkligen varit ett stort mål :)

2010-12-12 @ 00:53:32
URL: http://mandyys.devote.se
Postat av: Linda

Åh man tackar,kul att du hittade till mig..! Alltid kul att följa andra gravidbloggar så här är jag för att stanna..mitt mirakel därinne lever rövare idag med,helt otroligt egentligen!

2010-12-12 @ 12:18:58
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Josse

Tack så mycket! ;) Hihi på illamåendefronten har det varit betydligt lättare, dock har de andra symtomen varit väldigt lika hittills. Sugen på samma mat som sist, och vill spy åt kaffe! Det var så lustigt för mitt allra första symtom var att kaffet smakade SKIT. Exakt samma var det med Frida, båda gångerna kom det symtomet FÖRE jag plussade och denna gång plussade jag tiiiidigt!



Mår du bra? Dax för en magbild snart kanske? :) Så spännande med en bebis! KRAM på dig!

2010-12-12 @ 21:14:49
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0