Tidig morgon


Tidig dag på jobbet idag. Ska vara lite på fritids innan skolan börjar, så ska snart börja göra mig klar för att ge mig iväg. Både Fredrik och jag är tidiga idag, så han ska hämta mig på jobbet vid tre. Skönt tycker jag, för i vanliga fall är han hemma strax efter sex och då får man inte så många timmar ihop på kvällen.

Sitter och tänker på semester till sommaren. Förra sommaren var vi i Hunnebostrand på semester. Jag älskar Bohuslän. När jag växte upp blev det mest Halland för min del, Falkenberg närmare bestämt. Så där har vi också en plats som jag tycker om att åka till. Sundsvall har också blivit en del av vårt semestrande, sedan jag träffade Fredrik. Han kommer ju därifrån och därför vill vi ju såklart hälsa på hans familj och hans vänner.








Liten i magen gör sig påmind flera gånger om dagen. Detta är utan tvekan det bästa som hänt mig. Skulle göra allt för det lilla livet därinne.

Kommentarer
Postat av: Josefine

ja visst var den fin :) den är köpt på Ullared så dit får man nog ta sig en tur och köpa lite saker sen ;) vet ni om liten blir en kille eller tjej ? :)

2010-11-10 @ 16:36:09
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: ♥ Anna S

Mys att bli hämtad redan klockan 3 och sen ha hela kvällen tillsammans!



Kramis

2010-11-11 @ 22:59:21
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: AnnaMalin

Sv: Skönt med klippning också! Bara lite förnyande kan göra mycket :-)



Ha en fin fredag! Kram

2010-11-12 @ 10:15:40
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0