Nalle


Kom idag på att jag missade måndagslistan igår, men det kommer ju flera måndagar framöver så det ska väl inte vara några problem =)

Tänkte visa en liten bild på en av presenterna jag köpte till Liten idag, en liten nallebjörn som jag bara inte kunde skilja mig ifrån =) Köpte ju även den del kläder, som jag också ska visa framöver. Kul att vi har en butik här i mitt lilla samhälle som säljer lite annorlunda barnkläder, eller vi har faktiskt två affärer som säljer söta barnkläder. Det är inte illa det =)



Idag har det inte varit många barn på jobbet
, i jämförelse med vad det brukar vara vanliga veckor, men det är ju så det ska vara när det är lov. Då ska de barn som kan passa på att vara hemma och vila sig litegrann. Känns i alla fall bra att man verkligen hinner med att lägga tid på de barn som är där. För dem av er som missat det så är jag utbildad lärare i svenska/so och matte för skolår F-9. Just nu arbetar jag som lärare i förskoleklass, plus att jag är några timmar på fritids på eftermiddagen. Ett roligt jobb!


Kommentarer
Postat av: michaela (gravid v30)

En riktig liten goding till nalle, rund och fin;)

2010-11-03 @ 10:35:08
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Tina 21 år - gravid vecka 26

Vilken tjokisnalle! Jättesöt ju :D

Vad kul att du är lärare, jag håller på med den utbildningen (dock förskola - åk 3), snart bara 1 år kvar. Jobbar samtidigt som förskollärare, trots att inte min examen är riktigt klar än. Skönt att få förskollärartjänst ändå tycker jag istället för barnskötare.

2010-11-03 @ 17:32:15
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0