Bättre sent än aldrig....

Nu var det några dagar sedan jag skrev. Mest för att jag tycker att det är tråkigt att skriva inlägg där jag inte har några bilder i, men jag tänker att det är bättre med ett inlägg utan bilder än inget inlägg alls.

Idag har vi varit på IKEA och handlat lite till den kommande lägenheten. Längtar jättemycket efter flytt nu, men den kommer inte att äga rum förrän mitten av januari, så det är två månader kvar. Men det är i alla fall kul att förbereda. Var dessutom på Babyproffsen och kollade på BabyBjörn. Sån ska vi köpa, men vi väntar några veckor till tänkte vi. Det är så mycket mysigt som måste handlas. Även om det kostar en del pengar så njuter jag verkligen av det. Underbart.

Igår hittade vi dessutom våra ryamattor, på Miomöbler. Så två stycken såna ska vi ha i vardagsrummet. Kommer nog att bli fint. Älskar ryamattor.

Polar

Denna, fast i svart, ska vi ha två stycken av.....



Nu ska vi snart till mamma och pappa och äta söndagsmiddag och imorgon är det dags för jobb igen. Ska bli skoj att träffa alla barn igen efter lovet. Har fått en underbar klass verkligen.

 


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 32

Ja, skönt att det är något nyttigt man får sug efter iallafall :D Ha en underbar söndagskväll! Kram

2010-11-07 @ 19:12:25
URL: http://madeleines.se
Postat av: Madde

Rya funkar alltid

2010-11-07 @ 19:56:52
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: AnnaMalin

Å, denna matta i svart som ni ska ha har vi - är jättenöjd! :-)



Kul att ni också ska flytta i mitten på jan, vi med :-)

2010-11-07 @ 21:52:16
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/
Postat av: Neha

Längtar tills man kommer kunna skaffa egen lägenhet

2010-11-07 @ 21:53:09
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Tant Alexandra

Nämen är det här du har hamnat?! Stort grattis till lilla magen, du har verkligen något helt fantastiskt att se fram emot.



Jag känner verkligen igen mig i din oroskänsla. Jag var lite småorolig under hela graviditeten, det var först i de sista veckorna när man kände bebisen hela tiden som jag bar lugn. De första tolv var absolut värst, då trodde jag hela tiden att jag fick missfall och bokade in mig på tre (tre!!) ultraljud. Sen kom de ökända spökveckorna... Men allt gick ju så himla bra till slut!



Vissa är så här som du och jag, oroar sig för minsta lilla som går att oroa sig för. Man får nog acceptera den sidan av sig själv och samtidigt försöka slappna av så gott det bara går.



Grattis igen!

2010-11-07 @ 22:22:43
URL: http://tantalexandra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0